Over Ons

Van Wiggen & de Groot is opgericht in 1995. De vennootschap werd opgericht samen met Gerard en Henny van Wiggen, Hans de Groot en Yvonne Corsten.

Begin jaar 2000 hebben Gerard en Henny ervoor gekozen om van hun pensioen te gaan genieten. Het kantoor is samen met Hans en Yvonne voortgezet. Tot de dag van vandaag heten we nog steeds Van Wiggen & de Groot Assurantiën.

Van Wiggen & de Groot assurantiën is een kleinschalig assurantie- advieskantoor. Wij adviseren en bemiddelen in particuliere- en zakelijke verzekeringen, hypotheken en privé pensioenen.

Wij denken niet in kortetermijnoplossingen maar gaan voor een langdurige relatie waarbij kwaliteit en een goed advies hoog in het vaandel staan.

Hans de Groot is in 1978 bij Amev (nu a.s.r.) als verzekeringsadviseur gestart. Veel van onze klanten kennen hem al als de man die jaarlijks bij hun thuis een praatje kwam maken, ondertussen de map met de polissen opschoonde,  de laatste roddels met je deelde maar je vooral adviseerde in allerlei zaken. Hij wilde je helpen waar hij kon en genoot ervan als alles weer goed was geregeld. 

Dat ging vaak gepaard met een lach en een goede grap. Hans was een levensgenieter pur sang. Hij genoot als hij in Flachau kon zijn. Skiën was zijn grootste passie. 

Op 2 mei 2020 is hij veel te jong overleden. We zullen hem missen.

  • Bel mij