25 Jaar
Van Wiggen & De Groot Assurantiën

25 jaar van Wiggen & de Groot Assurantiën

25 jaar bestaat Van Wiggen & de Groot assurantiën. Dat is een hele mijlpaal, niet iets om stilletjes voorbij te laten gaan!

In 25 jaar verandert er veel. Niet alleen qua verzekeringen maar ook bij u en ons persoonlijk. Recent zijn we allen door het overlijden van Hans de Groot opgeschrikt. Nadat we enigszins van de schok waren bekomen, hebben we hard gewerkt om alle zaken op een rijtje te zetten.

U kunt ons altijd advies vragen over allerlei zaken. Wij zijn gekwalificeerd om u te adviseren  op het gebied van hypotheken, levensverzekeringen, privé pensioen sparen / uitkeren en allerlei schadeverzekeringen. Dat doen we voor particulieren en bedrijven.

Het is ons streven om u de beste service te bieden. Dat hebben we 25 jaar gedaan en dat doen we nog steeds graag. Sinds kort is onze service uitgebreid met een App. U kunt in de App uw verzekeringsoverzicht bekijken, chatten, uw polis bladen inzien en een schade melden. Vanzelfsprekend zijn we ook telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

Het is nu geen tijd voor een feestje. Door corona moeten we zoveel mogelijk contact vermijden. We bedanken u op virtuele wijze voor uw vertrouwen in ons kantoor en wensen u een mooi, gelukkig en vooral gezond leven!

Yvonne Corsten, Thomas de Groot, Gerda de Graaf.